ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

sts_depTo 1994 σε μια έρευνα σταθμό για την αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης , αναδείχτηκε η ανάγκη για τεχνική εκπαίδευση στα ελευθέρα συνεργεία αυτοκινήτων  και η ανάγκη να είμαστε ποιο κοντά, με ποιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Έτσι το 1998 δημιουργήσαμε το πρώτο κέντρο σεμιναρίων στην Ελλάδα και βοηθήσαμε εκατοντάδες ιδιοκτήτες συνεργείων, μηχανικούς και ηλεκτρολόγους, να αγαπήσουν την νέα τεχνολογία  και να γίνουν τα ποιο σύγχρονα συνεργεία στις περιοχές τους. Από το 2000 δραστηριοποιούμαστε στην αντιπροσώπευση  και υποστήριξη μηχανημάτων διάγνωσης βλαβών και εξοπλισμού συνεργείων αυτοκίνητων. Πάνω από 500 συνεργεία σε όλη την Ελλάδα  έχουν εξοπλιστεί με αυτά τα διαγνωστικά μηχανήματα.

Ποιο ώριμοι το 2012 δημιουργήσαμε το τμήμα τεχνικής υποστήριξης  «STS» υπό τον μηχανολόγο  μηχανικό  κο Δημητρακόπουλο Παναγιώτη, με μεγάλη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, με σκοπό την τεχνική εκπαίδευση, την εσωτερική επιμόρφωση των πωλητών, την «on line» τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη των συνεργατών μας για βλάβες και για διαγνωστικά μηχανήματα. Συνοψίζοντας :

STS

Διοργάνωση σεμιναρίων, επιμόρφωση  και υποβοήθηση των συνεργατών μας στους τομείς  της παροχής συμβουλών,  τεχνικών πληροφοριών και της τεχνικής εκπαίδευσης ώστε να είναι πάντα ενημερωμένοι και πανέτοιμοι να συντηρήσουν και να επισκευάσουν κάθε αυτοκίνητο με καινοτόμο τεχνολογία.

STS support

Υποστήριξη στους εσωτερικούς πωλητές και τα άλλα στελέχη της SPARE SERVICE AE  και δημιουργία εσωτερικών σεμιναρίων για τις νέες τεχνολογίες και τα διαγνωστικά. Προσφορά παροχής τεχνικής υποστήριξης «call center» σε όλο το ενεργό πελατολόγιο .

Υποστήριξη και  στήσιμο των διαγνωστικών μηχανημάτων, των σταθμών πλήρωσης a/c και των αναλυτών αερίων βενζίνης – πετρελαίου. Διαρκής εκμάθηση, αναβαθμίσεις, διόρθωση λειτουργικών προβλημάτων, επισκευές και η εγγύηση  των μηχανημάτων.

Βάση δεδομένων τεχνικών πληροφοριών «HaynesPro«.

Βάση κινήσιμων βλαβών και επιδιόρθωσης «STS support«.

Ζωντανή «live» βάση δεδομένων (οικειοθελής και αμοιβαία βοήθεια    μεταξύ συναδέλφων  δηλαδή αυτός που γνωρίζει καλά τα Opel π.χ. θα βοηθήσει  έναν συνάδελφο με δύσκολο πρόβλημα σε Opel  και θα βοηθηθεί από αυτόν στην ειδικότητα του π.χ. Seat).

« Όλες» οι υπηρεσίες του τμήματος τεχνικής υποστήριξης «STS» σε μια κάρτα.

Δίκτυο συνεργείων – ηλεκτρολογείων   αυτοκίνητων .

Η κορωνίδα της σχέσης μεταξύ του τεχνικού και του εμπορικού τμήματος της SPARE SERVICE AE  και των συνεργατών της.