Ακόμα πιο κοντά σας

με Διαγνωστικά

και Τεχνική Υποστήριξη

Σε συνεργασία με την διαθέτουμε και υποστηρίζουμε τα υψηλής ποιότητας Διαγνωστικά.

  • Εκπαιδεύουμε στη χρήση τους ώστε να αναδειχθούν σε πραγματικό σας Συνεργάτη.
  • Προορίζονται για διάγνωση αυτοκινήτων, φορτηγών/ρυμουλκών και μοτοσικλετών.
  • Εξελίσσονται γρήγορα και εύκολα με 12 on-line αναβαθμίσεις το χρόνο, με ταυτόχρονη πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Socio 300 PREMIUM

Ο Ασύρματος Συνεργάτης

Η συσκευή συνδέετε μέσω του εσωτερικού της Bluetooth ασύρματα για διάγνωση μέσω PC. Υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης USB. Συμπεριλαμβάνεται το πρόγραμμα διάγνωσης με τις εύκολες λειτουργίες τύπου ok και road test με πίνακα γραφημάτων.

Socio-300_brief

Socio 500 PREMIUM

Ο Διπλός Συνεργάτης

Η συσκευή λειτουργεί αυτόνομα με την οθόνη της αλλά και μέσω του εσωτερικού της Bluetooth συνδέεται ασύρματα με PC για μια απομακρυσμένη διάγνωση μέσω του κομπιούτερ σας. Διαθέτει εύκολες λειτουργίες τύπου ok και road test με πίνακα γραφημάτων

Socio-500

Socio 400

Ο Ευέλικτος Συνεργάτης

Η συσκευή έχει εσωτερικό Bluetooth και Wi-Fi για ασύρματη διάγνωση οχήματος μέσω pc και αυτόνομη οθόνη για τις ενδείξεις του εσωτερικού δικάναλου παλμογράφου/πολύμετρου που διαθέτει. Οι εύκολες λειτουργίες ok και road test της διάγνωσης συνοδεύονται από τις καθοδηγούμενες. Χρήσεις EasyFix, EasyDiag, EasyScope των μετρήσεων.

Socio-400

OBD Inside

Μικρό Καταγραφικό/Διαγνωστικό

Η συσκευή διαγνώσκει standard ή και όχι standard EOBD σφάλματα και τα διαγράφει. Αν τοποθετηθεί στη διαγνωστική πρίζα του αυτοκινήτου μπορεί να κάνει καταγραφή των παραμέτρων EOBD μέχρι και 90 ώρες. Τα αποτελέσματα αποθηκεύονται σε πίνακα γραφημάτων.

ODB Inside

Socio 600

Οne Touch Συνεργάτης

Η συσκευή έχει οθόνη αφής για τη διάγνωση οχημάτων και τον τετρακάναλο εσωτερικό παλμογράφο της, με δυνατότητα και Bluetooth ή USB σύνδεσης με PC. Η έξυπνη καθοδήγηση ok και road test της διάγνωσης συνοδεύεται από τις οδηγούμενες χρήσεις EasyFix, EasyDiag, EasyScope των μετρήσεων του παλμογράφου.

Socio-600_orig

Αναλυτές Βενζίνης, Diesel

Αυτόνομοι ή/και ασύρματης σύνδεσης με pc

Οι συσκευές είναι αξιόπιστες και ευέλικτες με εσωτερικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

GAS

HaynesPro

Για όσους έχουν ανάγκη αξιόπιστες τεχνικές πληροφορίες σε προσιτή τιμή, το Κορυφαίο On-Line πρόγραμμα τεχνικών δεδομένων HaynesPro από τη SPARE Service.

HaynesPro