Το 1989 ο Βαγγέλης και ο Κώστας Τσαντίρης , με νεανική φρεσκάδα και όραμα για το μέλλον , ιδρύσαμε την εταιρεία SPARE SERVICE σε ένα χώρο 80 τ.μ. στην οδό Κρέοντος 12 στην Αθήνα , με σκοπό την χονδρική πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Ξεκινήσαμε με μεράκι και αγάπη μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων , συνδυάζοντας επώνυμα προϊόντα , ανταγωνιστικές τιμές , φιλική , γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και επεκταθήκαμε αργά αλλά σταθερά.

DIADR POLHS 1989 2010
00 ATHENS FOTO

Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε πάντα πιο υπεύθυνες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες , τον Ιούνιο του 1995 μεταφερθήκαμε στην λεωφόρο Αθηνών 60 σε άνετες και σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 1.650 τ.μ. , σε ενα κτίριο με ιστορία στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκίνητων στην Ελλάδα από το 1954 .

Οι επαρκείς χώροι πλέον επέτρεψαν την δημιουργία μεγαλύτερου αποθέματος (stock) , την πιο σωστή αποθήκευση και διακίνηση των ανταλλακτικών αλλά και την δημιουργία καταστήματος λιανικής πώλησης.

Η αγάπη για την δουλειά μας, μας ώθησε σε μια πρωτοποριακή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για μια έρευνα σταθμό για την αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, που σκοπό είχε να γίνουν κατανοητές οι ανάγκες αλλά και οι αδυναμίες του κλάδου. Έτσι αναδείχτηκε η ανάγκη για τεχνική εκπαίδευση στα ελευθέρα συνεργεία αυτοκινήτων και η ανάγκη να είμαστε ποιο κοντά τους με ποιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση . Η έρευνα δημοσιοποιήθηκε σε συνέχειες στο κλαδικό τύπο και παρουσιάστηκε δυναμικά στον ημερήσιο τύπο , με αποτέλεσμα την ενίσχυση των ελεύθερων συνεργείων .

Για αυτό το λόγο το 1998 δημιουργήσαμε το πρώτο κέντρο σεμιναρίων στην Ελλάδα, από εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκίνητου, με τον μηχανολόγο κ. Νίκο Βασιλάκη του οποιου η ικανότητα μετάδοσης γνώσης, η επιστημονική, η οργανωτική και η τεχνική επάρκεια, βοήθησε εκατοντάδες ιδιοκτήτες συνεργειών, μηχανικούς και ηλεκτρολόγους, να αγαπήσουν την νέα τεχνολογία και να γίνουν τα ποιο σύγχρονα συνεργεία στις περιοχές τους.

SEMINARIO 02042011
00 ELEFSINA FOTO

Το 1999, με σκοπό να είμαστε δίπλα στους συνεργάτες μας, ιδρύσαμε το κατάστημα Δυτικής Αττικής στο 23 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Κορίνθου στην Ελευσίνα , ένα κατάστημα μοντέλο για όλη την Ελλάδα.

Από το 2000 δραστηριοποιούμαστε στην αντιπροσώπευση  μηχανημάτων διάγνωσης βλαβών και εξοπλισμού συνεργειών αυτοκίνητων σε συνεργασία με την MAGNETI MARELLI . Πάνω από 500 συνεργεία σε όλη την Ελλάδα  έχουν εξοπλιστεί με αυτά τα διαγνωστικά μηχανήματα.

logic
shell

Το 2005 εισήρθαμε δυναμικά στο εμπόριο λιπαντικών αυτοκίνητων μηχανημάτων και επαγγελματικών οχημάτων σε συνεργασία με την «SHELL».

Από το 2007 διανέμουμε επίσημα το πρόγραμμα εύρεσης ανταλλακτικών αυτοκίνητων και τεχνικών οδηγιών TECDOC catalog . Στην Ελλάδα περισσότερα από 1000 καταστήματα ανταλλακτικών και όλα τα καλά συνεργεία αυτοκίνητων το χρησιμοποιούν και πλέον είναι αναντικατάστατο και απαραίτητο για τη δουλειά τους.

Το 2012 δημιουργήσαμε το τμήμα τεχνικής υποστήριξης  «STS» , με σκοπό την τεχνική εκπαίδευση, την «on line» τηλεφωνική εξυπηρέτηση και την υποστήριξη των «υπηρεσιών» και των διαγνωστικών μηχανημάτων.

Η ανάγκη χρήσης από τα συνέργεια ενός καλύτερου ποιο αξιόπιστου, ποιο εύχρηστου προγράμματος τεχνικών πληροφοριών έγινε απαραίτητη .Έτσι γεννήθηκε η συνεργασία με την «HaynesPro«  η οποία θεωρείτε η ποιο αξιόπιστη πηγή  τεχνικών δεδομένων.

tcm_kadr4

2013 SPARE SERVICE  –  TECNOMOTOR

Η εμπειρία μας με τη διάγνωση και την τεχνική εκπαίδευση  και οι υψηλού επίπεδου  απαιτήσεις  των συνεργατών μας, βοήθησαν ώστε να επιλέξουμε  διαγνωστικά κορυφαίας  ποιότητας στην ελληνική γλωσσά ξεκινώντας συνεργασία με την πρωτοπόρο και αξιόπιστη  ιταλική κατασκευάστρια εταιρία  «TECNOMOTOR»

Σήμερα ώριμοι, δίπλα σας – μαζί σας, ατενίζουμε με αισιοδοξία  τις προκλήσεις της εποχής, της νέας τεχνολογίας , της παγκοσμιοποίησης και του έντονου ανταγωνισμού.

Ένα   δίκτυο στο οποίο θα συμμετέχει το καλύτερο, το ποιο σύγχρονο  και το ποιο ολοκληρωμένο συνεργείο  κάθε περιοχής, ένα δίκτυο που θα προσφέρει σεβαστή παρουσία, προοπτική ανάπτυξης, σιγουριά για το αύριο, για το κάθε μέλος και τους διαδόχους του, είναι ο νέος στρατηγικός στόχος μας.