ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

00 SPARE SKITSO 1 mikro zestamaΤο μηχανογραφικό μας δίκτυο 38 θέσεων εργασίας ,αναβαθμισμένο πλήρως το 2009 , σε SQL server με συστήματα ERP , CRM , BARCODE, ειδικά σχεδιασμένο στην ανεύρεση εφαρμογής του κάθε ανταλλακτικού , την σωστή αποθήκευση και τις παραγγελίες με ABC analysis , βοηθάει στην σωστή και γρήγορη εκτέλεση των παραγγελιών και στο λογιστήριο. Ειδικές εφαρμογές σε ACCESS κάνουν όλες τις διαδικασίες της εταιρείας φιλικές στους χρήστες , γρήγορες και αποτελεσματικές. Το δίκτυο του TECDOC catalog με 24 θέσεις εργασίας είναι το βασικό εργαλείο για τη σωστή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

DSC_0114Τα πρωτοποριακά σχεδιασμένα σύγχρονα IP τηλεφωνικά κέντρα έχουν καταφέρει αυτοματοποιημένα την άμεση και αμφίδρομη τηλεφωνική επικοινωνία με τον άνθρωπο , το τμήμα , το κατάστημα , με αποτέλεσμα την πολύ εύκολη τηλεφωνική πρόσβαση.

Ο στόλος των μεταφορικών μέσων απαρτίζεται από 10 ελαφρά φορτηγά , 4 επιβατικά και 5 δίκυκλα που είναι αναγκαία για τις καθημερινές μας μετακινήσεις και διανομές. Τα πρακτορεία , τα πλοία , τα κτελ , οι courier ,και οι άμεσες διανομές είναι οι συνήθεις τρόποι για να παραλαμβάνετε αυθημερόν τις παραγγελίες σας.

DSC_0076Οι 35 άνθρωποι που αγαπάμε και απαρτίζουμε την SPARE SERVICE AE με την τεχνογνωσία , την εμπειρία , το ενδιαφέρον για τη δουλειά μας και τη φιλική και ανθρώπινη σχέση μαζί σας , είμαστε ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ η εγγύηση για την ποιοτική και αποδοτική για όλους μας συνεργασία.

Βασική μας αρχή η άμεση , ολοκληρωμένη και φιλική εξυπηρέτηση .